Online Cursussen

Digitale Coaching & Training Producten

Online Cursus: Van Bewustzijn naar Hyperbewustzijn

De 4 Sleutels naar Mentale Vrijheid

Meest gekozen totaalpakket naar Mentale Vrijheid!

Meer Details

“Van Bewustzijn naar Hyperbewustzijn” is een online cursus ingericht voor iedereen die wilt stoppen met overmatig nadenken, piekeren, zelf saboterend gedrag, het vasthouden aan negatieve emoties en wilt leven vanuit een plek van vrijheid… betekenis en voldoening.

De cursus is ingericht om in 6 modules je door een proces van bewustwording, acceptatie, loslaten en manifestatie te begeleiden door middel van meer dan 40 video’s, reflectieopdrachten en krachtige effectieve praktijkopdrachten om alle kennis te implementeren in het dagelijkse leven.

Deze online cursus neemt je mee op een ontdekkingsreis in jezelf om oude mentale bagage en denkpatronen op te ruimen en plaats te maken voor het manifesteren van een vrij & betekenisvol leven!

In deze online cursus leer je de 4 sleutels voor Mentale Vrijheid om los te breken uit negatieve denkpatronen & gevoelens!

Mediteren voor Mentale Vrijheid

Een Complete Meditatie Cursus om simpel, krachtig & effectief te leren mediteren!
Meer Details

In deze complete Online Training leer je Zelfstandig Mediteren met 7 verschillende soorten meditaties op een Simpele, Krachtige & Effectieve manier.

Je ontvangt 12 krachtige Geleide Meditaties ingesproken door mij met Binaural Beats voor extra ontspanning & diepere meditatie.

En als BONUS ontvang je de meest krachtige meditaties die ik ooit heb ervaren om jezelf te her programmeren – Doorbreek de Gewoonte van Jezelf zijn.

Ademhalen voor Mentale Vrijheid

Een Complete Cursus Ademhalingstechnieken om je Vibe Maximaal te verhogen!
Meer Details

In deze complete Online Training leer je 6 krachtige Technieken die je proces van Mentale Vrijheid ontwikkelen supplementeren.

Deze technieken zijn de manier om je zenuwstelsel in een toestand van ontspanning te brengen zodat je meer positieve emoties ervaart en meer helderheid hebt in het leven van een waanzinnig en voldaan leven!

Dit is het de manier om Ademhalen te gebruiken als voertuig naar Mentale Vrijheid.

Stuur me een bericht!

× Stuur me een Appje