Ik help mensen met het losbreken van zelf saboterende patronen en het ontdekken van hun volle en ware potentieel.

Ik specialiseer me in het overwinnen van negatieve gedachten, gevoelens, trauma, limiterende overtuigingen en andere constructies van de mentale gevangenis.

De methode waarmee ik werk zijn de 4 sleutels voor Mentale Vrijheid… Bewustwording – Acceptatie – Loslaten – Manifestatie.

Mijn Belangrijkste Waarden

Overvloed & Overgave

Voor mij betekend geluk een leven waar je vrijheid ervaart en in flow bent met de “universele dans”… we bezitten een potentieel die grenzeloos is en overvloed is ons geboorterecht!

Acceptatie & Loslaten

Weerstand is één van de grootste oorzaken van mentaal lijden. Vrijheid van stress, piekeren en overmatig nadenken komt met onvoorwaardelijke accepteren van jezelf, anderen en situaties in je leven.

Liefde & Compassie

Waar iemand ook is in het leven… we zijn diep van binnen allemaal op zoek naar hetzelfde… ik geloof dat meer compassie de sleutel is naar een wereld met meer geluk en liefde.

Mijn Verhaal

Mijn eerste contact op aarde was op 2 september 1986 in Rotterdam. Mijn jeugd was turbulent, er was veel spanning in mijn thuissituatie wat ervoor zorgde dat ik mij graag terugtrok in mijn eigen ‘bubbel’… wat niet moeilijk is voor een die-hard introvert!

Op mijn 10e raakten mijn ouders gescheiden wat de nodige impact had op mijn gevoel van zekerheid en vertrouwen.

Nadat ik samen met mijn moeder verder ging werden dingen er niet beter op, mijn moeder leed aan klinische depressie en ervaarde meerdere psychotische episodes, die haar elke keer verder in een neerwaartse spiraal brachten.

Ik had inmiddels het gevoel dat ik iedereen om me heen verloor en dat ik er alleen voor stond… de manier hoe ik hiermee omging was de realiteit ontsnappen.

Op mijn 22e kreeg ik het bericht dat mijn moeder haar eigen leven had beëindigd.

Het gevolg hiervan was een traumatische ervaring  waarin ik veel boosheid, haat en wrok naar mezelf en naar de wereld om me heen ontwikkelde.

Mijn leven ging snel achteruit nadat ik zelf-saboterend gedrag vertoonde, ik gebruikte drugs en alcohol om aan de realiteit te ontsnappen. Na enkele jaren misbruik van mijn lichaam en geest had ik een drugsverslaving… ik was mezelf compleet kwijtgeraakt, ik was ziek, depressief en ik raakte aan de bodem van de put.

Terugkijkend vanaf dit punt is dit het mooiste wat mij ooit is overkomen…

Laat me uitleggen waarom!

Ik was aangekomen op een punt waar ik gedwongen werd een keuze te maken, ik wist dat als ik zo doorging dat mijn leven een complete hel zou worden.

Dus ik besloot op een dag dat ik er een missie van zou maken… om niet slechts beter te worden… maar de BESTE versie van mezelf te worden.

Nu spoel ik even vooruit naar het huidige moment… waar ik en mijn leven compleet getransformeerd zijn.

De afgelopen jaren heb ik volledig toegewijd aan het ontdekken van wie/wat ik nou echt ben, op elk denkbaar en niet-denkbaar vlak.

Ik heb jaren aan zelfontwikkeling gedaan waar ik oude trauma’s & opgeslagen emoties heb losgelaten, afscheid heb genomen van limiterende geloofsovertuigingen… ik ben door een reis gegaan waar ik mijn lichaam, gedachten, emoties en alle lagen van bewustzijn ben tegengekomen om zo de controle terug te nemen over mijn lichaam en geest.

En ik ben dankbaar om je te vertellen dat mijn leven vandaag geweldig is…

Ik heb een geweldige partner, maatje en soulmate die me 100% steunt en vertrouwd in elke stap die ik zet…

Ik word gesteund door partners & mentors die mijn persoonlijke, spirituele & zakelijke leven naar een nieuw niveau hebben gebracht.

Ik werk vol passie aan projecten die me s’nachts wakker houden van enthousiasme en waar ik 100% voldoening uit krijg.

Ik heb me gerealiseerd dat er in dit leven geen grenzen zijn, behalve de grenzen die je voor jezelf creëert…

Ik ben op een punt in mijn leven waar ik doelen heb die groter zijn dan mijn persoonlijke doelen… ik wil mijn succes delen en een impact maken en zoveel mogelijk anderen te inspireren De Beste Versie van Zichzelf te worden!

Dit hoofdstuk is net gestart en ik ben pas aan het opwarmen…

Wil je meer lezen over de onderwerpen die mij en mijn leven hebben getransformeerd en zo mijn geluksniveau van een 3/4 naar een dikke 8/9 hebben gebracht?

Download dan mijn gratis E-Book ‘Leef je beste leven’ onder aan de pagina.

Mijn Aanpak

Ik werk met onvoorwaardelijke acceptatie en vertrouwen naar de mensen met wie ik samenwerk.

Als coach geloof ik in het hoogste potentieel van de mens… ik werk van binnen naar buiten en pak “problemen” aan bij de bron.

Ik ben een spirituele coach… maar aan mij vind je niets zweverigs,  de methode waarmee ik werk zijn de 4 Sleutels voor Mentale Vrijheid…

Vrijheid is het product wat ik bied.

 

 

eenhandboekvoorspiritueelontwaken

GRATIS E-Book

Een Handleiding voor Spiritueel Ontwaken

Een gids die ik gewild had toen ik door mijn Spirituele Ontwaking ging…
Dit E-Book is een Tool-box en inspiratie om je proces van Heling & Bewustwording te Versnellen!

In Dit E-Book

  • “Word ik gek?”
  • Verhoog je Bewustzijn
  • Acceptatie & Loslaten
  • Je Zielsmissie Vinden
  • De Wet van de Aantrekkingkracht
  • En veel meer…

Stuur me een bericht!

× Stuur me een Appje