Magic Truffel Ceremonie

Psychedelische reizen & therapie

Een Magische Reis Naar Je Innerlijke Bron

1 op 1 Coaching

Je wilt meer vrijheid, geluk en voldoening in je leven, werk met mij aan het worden van de Beste Versie van Jezelf

Micro Dosing Traject

Verbeter je mentale gezondheid en verhoog je bewustzijn met Micro Dosing therapie

1 op 1 Begeleide Ceremonie

Ervaar De Magie Van Wie Je Echt Bent

Tijdens een Magic Truffel Ceremonie reis je voorbij de hardnekkige lagen van je persoonlijkheid of Ego-constructie. Wanneer deze mentale constructie oplost heb je toegang tot het onderbewustzijn waar door je op een diep niveau innerlijk werk kunt doen en je  jouw essentie kunt ervaren… Pure Liefde.

Een sneltrein in bewustzijnsontwikkeling

Ondersteunende therapie voor traumaverwerking, depressie en verslavingen

Ervaar de magie van dit Universum, andere dimensies, entiteiten, lichtwezens en vorige levens

Ontvang antwoorden over je diepste vragen, verlangens, en zielsmissie

Ervaar hart openstellende frequenties van liefde en eenheid

Veilige Setting

Je reis vindt plaats in een veilige setting onder begeleiding van een ervaren begeleider zodat je jezelf volledig kan overgeven aan de ervaring

Trauma Heling

Trauma zit vaak diep begraven en is niet altijd toegankelijk wanneer ons personage in stand is, tijdens deze ceremonie zullen de lagen van persoonlijkheid oplossing zodat heling mogelijk wordt

Waarheid

We worden allemaal gestuurd naar “de waarheid” over wie we zijn, maar is ons leven vaak te chaotisch om de juiste richting te vinden. Tijdens een ceremonie zal jij en je wereld tijdelijk oplossing, zodat je de waarheid kunt ervaren

Innerlijke Liefde

We zijn in essentie liefde en dit ervaren in ons volle bewustzijn is een moment die ons leven zal transformeren, het is thuiskomen in de bron van wie we zijn

Is Een Truffel Ceremonie Iets Voor Mij?

Wanneer je mij hebt gevonden is 50% van het antwoord bekend…

Ja.

Als je op het spirituele pad wandelt zoekend naar de waarheid van “Wie ben ik?” is het gebruik van psychedelische middelen een krachtig hulpmiddel om dichter bij je bron te komen.

Tijdens de reis heb je toegang tot een bewustzijnsniveau waar je in het dagelijkse leven niet bij kan en dit is dit enorm effectief voor traumaverwerking, depressie, limiterende geloofsovertuigingen en denkpatronen… daarnaast kan het je een niveau van magie, liefde en geluk doen ervaren die niet van deze wereld is.

Wat zijn Magic Truffels?

Magic Truffels is een bij product van de bekende “paddo’s”, waar paddo’s sinds 2008 niet meer legaal zijn in Nederland zijn Magic Truffels dit wel.

De werkzame stof in Magic Truffels is hetzelfde als in paddo’s: Psilocybine en Psilocine.

De smaak van de Magic Truffels is nootachtig en afhankelijk van de hoeveelheid geven deze bijzondere plant medicijnen de gebruiker een magische en onbeschrijfbare ervaring die 3-6 uur kan aanhouden.

Waar kan het me bij helpen?

De psychedelische reis en integratie kan je onder andere helpen bij traumaverwerking, het overwinnen van angsten, verslavingen stoppen, perspectief verbreding, spirituele ontwaking en het ervaren van God – Eenheid – en Liefde.

Wat kan ik verwachten?

De werkzame stoffen in de Magic Truffels zijn nagenoeg gelijk aan die van paddo’s, Psilocybine en Psilocine zorgen voor een sterke verandering van de realiteit.

De werking van de Magic Truggels begint na 30-60 minuten na inname en houd gedurende 3-6 uur aan, na 2 uur wordt de hoogste piek ervaring bereikt waarvan het effect in “golven” komt.

De reis is altijd een zeer persoonlijke ervaring, de setting en intentie die gezet wordt voor de reis is enorm belangrijk.

Daarnaast is het belangrijk om goede begeleiding, voorbereiding, de juiste dosering en een stabiele mentale toestand te hebben.

Geestelijke effecten:

 • Visuele effecten
 • Intensieve beleving van geluid
 • Ontspannen en opgeruimd gevoel
 • Creatieve invallen en gedachtesprongen
 • Filosofische gedachten
 • Aanscherping van zintuigen
 • Verwondering
 • Het anders beleven van tijd en ruimte

Lichamelijke effecten:

 • Ontspannen spieren
 • Kil, koud gevoel met rillingen over het lichaam
 • Hoofdpijn
 • Gevoelige maag
 • Misselijkheid
 • Dorst
 • Vermoeidheid na de trip

Voor de meesten is een psychedelische reis op Magic Truffels een wonderbaarlijke ervaring, echter kan het ook angstig en overweldigend zijn.

Mocht er tijdens een reis een “bad trip” ervaren worden is de mentale en energetische ondersteuning van een “trip sitter” of een therapeut belangrijk om de reis te sturen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over in een “bad trip” blijven hangen, de effecten zullen vanzelf uitwerken en in een ceremonie heb je de juiste begeleiding.

Ik voel weerstand/angst, is dit normaal?

Dit is heel gezond.

Een psychedelische reis is niet vergelijkbaar met wereldse ervaringen, zelfs dromen komen niet in de buurt van de mystieke ervaringen die je tijdens een psychedelische reis doormaakt.

Dit wetende kan het erg buiten je comfortzone liggen om jezelf over te geven aan een ervaring als deze.

Tijdens een Magic Truffel ceremonie verzorg ik een setting die jou de beste ondersteuning biedt om een prachtige reis te ervaren zonder nadelige effecten.

Wanneer is dit NIET voor mij?

Een psychedelische reis is niet voor iedereen… zoals wanneer:

 • Je mentaal onstabiel bent en psychiatrische “problemen” hebt
 • In combinatie met bepaalde medicijnen of drugs zoals antidepressiva
 • Je zwanger bent
 • Je gezondheidsproblemen hebt

Neem bij twijfel contact met me op of raadpleeg je dokter/behandelaar.

Over Mij

Ik experimenteer al meer dan 10 jaar met het gebruik van Psychedelische Middelen, dit startte puur uit nieuwsgierigheid maar werd later in mijn leven een belangrijk onderdeel van mijn spirituele ontwaking en helingsproces.

Psychedelische middelen hebben mijn spirituele groei in een sneltrein vaart gebracht waardoor ik een diep respect en passie heb ontwikkeld voor plant medicijnen de begeleiding van anderen hiermee in hun eigen proces van heling en het ontdekken van hun essentie – Liefde.

Volg Me Op Social Media

Bezoek mijn YouTube Kanaal waar ik dagelijks content post over Down-to-Earth Spiritualiteit, Zelfontwikkeling en een Gezonde & Gelukkige Lifestyle

Ceremonie Info & Prijzen

Hoe werkt het?

Je voelt je “geroepen” om een reis te ervaren…

Hoe verloopt het proces van onze eerste ontmoeting tot de trans formatieve effecten van een psychedelische reis?

1. Kennismaking

Na het invullen van een vragenlijst neem ik contact met je op om je wensen en verwachtingen te bespreken.

Ik zal je helderheid geven over wat een reis je kan bieden, wat mijn rol is in het proces en ik beantwoord alle vragen die je hebt over psychedelica.

2. Voorbereiding ceremonie

Wanneer we de ceremonie hebben ingepland stuur ik je een folder met daarin meer informatie over de ceremonie en de voorbereidingen die je zelf moet doen.

Hierin staat uitgebreid beschreven hoe je dagen eruitzien voor de ceremonie qua fysieke, mentale en spirituele voorbereiding.

Je ontvangt alle informatie die nodig is om helemaal “klaar” te zijn op de dag van je reis.

3. Dag van de ceremonie

We ontmoeten elkaar rond 13:00 uur op een afgesproken locatie in Eindhoven.

Laat je bij voorkeur brengen door iemand, of maak gebruik van het OV (treinstations zijn op loopafstand van de locatie).

We starten de reis met een groepskennismaking, meditatie / ademhalingsoefeningen en gewoon relaxed laag drempeling in een goeie vibe komen.

Vervolgens neemt iedereen de Magic Truffels in (gemaakt in een theevorm) en zal je individueel je reis ingaan, ik blijf ten alle tijden 1 op 1 voor je beschikbaar.

Tijdens de reis maak ik gebruik van kleur/aroma/muziek/instrumenten en mijn eigen energie om je te geleiden in de reis.

Wanneer de ceremonie voorbij is na 5/6 uur doen we een sharing, eten we een lichte maaltijd en komen we langzaam weer terug op aarde.

 

4. Nazorg

Na de ceremonie ga je terug naar huis en het “normale” leven, na 1 á 2 weken neem ik nog even contact met je op voor het maken van een afspraak hoe je landing op aarde is verlopen.

Tijdens de gehele periode na een reis ben ik voor je beschikbaar wanneer je ergens niet uitkomt of er “losse eindjes” zijn waar je duidelijkheid in zoekt.

5. Integratie

Na een Magic Truffel reis zal je mogelijk een totaal andere kijk hebben op jezelf, je leven en het bestaan in het algemeen.

Psychedelische reizen kunnen iemands beeld van de wereld en perspectieven totaal veranderen, daarom is het nodig om een gezond integratie traject te hebben.

De ervaringen die je meemaakt tijdens een reis: Inzichten, verwerkingen, ontdekkingen en andere processen moeten integreren in je personage.

Dit proces verloopt natuurlijk maar het kan zijn dat er “losse eindjes” zijn waar je niet uitkomt waar ik je 1 op 1 bij kan helpen.

 

1-Daagse Magic Truffel Groep Ceremonie

Zaterdag 07 Januari 2023, 13:00 uur, Eindhoven

Tijdens deze magische reis ga je op ontdekking in dimensies die ons normale bewustzijn ver te boven gaan, deze ervaring zal transformerend zijn.

Meer Details
 • Intakegesprek
 • Magic Truffels in juiste dosering
 • Veilige vertrouwde en professionele setting
 • Reis van circa 5/6 uur
 • Inclusief lichte maaltijd
 • Nazorg contact moment
 • Optioneel Coaching voor integratie
 • Groep van maximaal 6 personen
 • Bij het reserveren van een plek vraag ik een aanbetaling van €100

Kosten €200

1-Daagse Magic Truffel Groep Ceremonie

Zaterdag 04 Februari 2023, 13:00 uur, Eindhoven

Tijdens deze magische reis ga je op ontdekking in dimensies die ons normale bewustzijn ver te boven gaan, deze ervaring zal transformerend zijn.

Meer Details
 • Intakegesprek
 • Magic Truffels in juiste dosering
 • Veilige vertrouwde en professionele setting
 • Reis van circa 5/6 uur
 • Inclusief lichte maaltijd
 • Nazorg contact moment
 • Optioneel Coaching voor integratie
 • Groep van maximaal 6 personen
 • Bij het reserveren van een plek vraag ik een aanbetaling van €100

Kosten €200

Magie, Mystieke Momenten en Onvoorwaardelijke Liefde

Mijn psychedelische ervaringen behoren tot de mooiste en meest tranformatieve ervaringen van mijn leven.

Het baden in de onvoorwaardelijke liefde die diep in onze kern bestaat kan trauma’s helen, emotionele wonden genezen en ons inzichten geven waarmee we enorme stappen kunnen maken in ons spirituele proces.

Sta je mij toe jou mee te nemen naar de Waarheid?

Stuur me een bericht!

× Stuur me een Appje